Ga verder naar de inhoud

Blog

Ben je op zoek naar de laatste nieuwtjes over pleegzorg? Of wil je getuigenissen lezen? Je vindt het gemakkelijk via de filters hieronder.

Artikels filteren

Soort nieuws

Provincies

A total of 111 items found. Showing 111 items on page 3 of 10.
Stephanie
Getuigenis

#wieispleegzorg: Stephanie

13 oktober 2021

In februari en maart kunnen jullie kennis maken met de gezichten van pleegzorg. We stellen enkele inhoudelijke en administratieve medewerkers aan jullie voor. Vandaag is het de beurt aan Stephanie, pleegzorgwerker. Benieuwd naar wat zij leuk en minder leuk vindt aan haar job? Lees dan zeker verder!

Nele
Getuigenis

#wieispleegzorg: Nele

13 oktober 2021

In de reeks #wieispleegzorg stellen we verschillende pleegzorgmedewerkers aan jullie voor. Vandaag zoomen we dieper in op het verhaal van Nele, selectiemedewerker.

Kris
Getuigenis

#wieispleegzorg: Kris

13 oktober 2021

Maar liefst 150 pleegzorgmedewerkers telt onze organisatie inmiddels. Eén van hen is Kris, participatiemedewerker. Vandaag zetten we haar in de spotlights.

Nina P
Getuigenis

#wieispleegzorg: Nina

13 oktober 2021

In de reeks #wieispleegzorg stellen we onze medewerkers voor. Eén van de ondertussen al 150 medewerkers is Nina. Zij werkt nog maar kort binnen de organisatie. Wie is ze? En waarom wilde ze graag bij Pleegzorg Limburg werken? Dat ontdek je in dit interview.

Bert
Getuigenis

#wieispleegzorg: Bert

13 oktober 2021

150 medewerkers bij Pleegzorg Limburg, maar wie zijn die mensen allemaal en wat doen ze dan? Dat ontdek je in de rubriek #wieispleegzorg. Hier lees je het verhaal van Bert, pleegzorgwerker.

Franky
Getuigenis

#wieispleegzorg: Franky

13 oktober 2021

In de reeks #wieispleegzorg stellen we onze medewerkers voor. Onze organisatie telt immers al 150 gepassioneerde inhoudelijk en administratief medewerkers. Vandaag iemand waarvan er maar één is. Een beetje een buitenbeentje, maar wel onmisbaar: onze ervaringsdeskundige Franky!

Joyce
Getuigenis

#wieispleegzorg: Joyce

13 oktober 2021

In de reeks #wieispleegzorg stellen we de gezichten van onze organisatie aan jullie voor. Dat zijn er ondertussen een heleboel: 150 maar liefst! Vandaag lees je het verhaal van Joyce, één van onze fantastische onthaalmedewerkers.

Ine R.
Getuigenis

#wieispleegzorg: Ine

13 oktober 2021

Vandaag aan de beurt in onze rubriek #wieispleegzorg: Ine, pleegzorgwerker binnen het volwassenenteam. Benieuwd naar de jobinhoud van deze straffe madam? Lees dan zeker verder!

Ann
Getuigenis

#wieispleegzorg: Ann

13 oktober 2021

Wie zéker niet mag ontbreken in onze #wieispleegzorg reeks, is de directeur van Pleegzorg Limburg: Ann Vandersanden. Wie zij is en wat haar drijft, lees je hier.

Rita
Getuigenis

#wieispleegzorg: Ria

13 oktober 2021

In de reeks #wieispleegzorg stellen we je voor aan onze pleegzorgmedewerkers. Inhoudelijke en administratieve medewerkers vertellen je alles over hun job. Vandaag lees je het verhaal van Ria, PVO-trainer. Ontdek hier alles over haar professioneel parcours, haar jobinhoud en haar dromen.

Marita 3
Getuigenis

#wieispleegzorg: Marita

13 oktober 2021

In de reeks #wieispleegzorg leer je de gezichten van Pleegzorg Limburg kennen. Inhoudelijke en administratieve medewerkers vertellen je alles over hun job. Vandaag lees je het verhaal van Marita, pleegzorgwerker in het volwassenteam.

Hilde
Getuigenis

#wieispleegzorg: Hilde

13 oktober 2021

In de rubriek #wieispleegzorg stellen we de gezichten van onze organisatie aan jullie voor. Dat zijn er ondertussen een heleboel: 150 maar liefst! Vandaag lees je het verhaal van Hilde, een van de vier vaste waardes aan het onthaal.