Ga verder naar de inhoud

Toegankelijkheidsverklaring

Pleegzorg Vlaanderen vzw, verbindt zich ertoe deze site toegankelijk te maken, in overeenstemming met de volgende wetgeving: Bestuursdecreet van 7 december 2018 (Vlaanderen).

Deze toegankelijkheidsverklaring is van toepassing op :

Website: https://www.pleegzorg.be

Nalevingsstatus

Deze website is gedeeltelijk conform, als gevolg van de onderstaande niet-conformiteiten en vrijstellingen.

Er is een interne toegankelijkheidsaudit uitgevoerd. Deze audit was een vereenvoudigde analyse.

Niet-toegankelijke inhoud

Enkele delen van onze website zijn niet volledig toegankelijk. Het betreft hier gearchiveerde informatie in PDF-formaat zoals jaarverslagen of thematische dossiers. Ook PDF-bestanden die we van externen ontvangen zijn niet altijd conform de regels.

Voorgestelde alternatieven

Wij doen ons best om de hele website en alle documenten toegankelijk te maken voor iedereen. Toch zijn we daar niet helemaal in geslaagd.

Als je extra informatie wilt over de ontoegankelijke content, kan je een mail sturen naar info@pleegzorgvlaanderen.be of bellen naar 016 23 97 75. Dan bezorgen we jou zo snel mogelijk de gevraagde informatie op een andere manier.

Contactgegevens

Als je vragen of opmerkingen hebt over de toegankelijkheid van onze website, kan je ons contacteren via info@pleegzorgvlaanderen.be of 016 23 97 75.

Ben je niet tevreden over de opvolging van jouw suggesties of opmerkingen door Pleegzorg Vlaanderen? Dan kan je de Vlaamse Ombuds contacteren.

Verbeteringsplan

Wij doen ons best om de hele website en alle documenten toegankelijk te maken voor iedereen. We zullen een overzicht maken van alle niet-toegankelijke inhoud en een stappenplan voorzien om die inhoud zo snel mogelijk toegankelijk te maken.

Deze verklaring is op 26/10/2021 opgesteld.

De laatste herziening van de verklaring vond plaats op 26/10/2021