Ga verder naar de inhoud

Nieuws

Ben je op zoek naar de laatste nieuwtjes over pleegzorg? Of wil je getuigenissen lezen? Je vindt het gemakkelijk via de filters hieronder.

Artikels filteren

Soort nieuws

Provincies

A total of 160 items found. Showing 160 items on page 11 of 14.
Dimitri pleeggast (c) Lynn Van Baelen
Getuigenis

Dimitri

5 oktober 2020

In oktober zetten we onze pleeggasten in de schijnwerpers! Dat zijn volwassenen met een handicap die terecht kunnen in een pleeggezin. Zo ook Dimitri, 26 jaar.

Chris Mertens pleeggast (c) Lynn Van Baelen
Getuigenis

Chris

5 oktober 2020

In oktober zetten we onze pleeggasten in de schijnwerpers! Zo ook Chris, 22 jaar. Hij woont al sinds hij klein was in een pleeggezin, maar blijft hier nu ook als volwassene wonen.

Annika Jacops pleeggast (c) Lynn Van Baelen
Getuigenis

Annika

5 oktober 2020

In oktober zetten we onze pleeggasten in de schijnwerpers! Zo dus ook Annika. Zij is 19 jaar, woont bij haar oma en houdt van Zumba en de Romeo's.

Mieke pleeggast (c) Lynn Van Baelen
Getuigenis

Mieke

5 oktober 2020

In oktober zetten we onze pleeggasten in de schijnwerpers! Zij zijn volwassenen met een handicap die terecht kunnen in een pleeggezin. Zo ook Mieke, 61 jaar.

Mathias Goris pleeggast (c) Lynn van Baelen
Getuigenis

Mathias

5 oktober 2020

In oktober zetten we onze pleeggasten in de schijnwerpers! Zij zijn volwassenen met een handicap die terecht kunnen in een pleeggezin. Zo ook Mathias, 24 jaar.

Marcel pleeggast (c) Lynn Van Baelen
Getuigenis

Marcel

5 oktober 2020

In oktober zetten we onze pleeggasten in de schijnwerpers! Zij zijn volwassenen met een handicap die terecht kunnen in een pleeggezin. Zo ook Marcel, 69 jaar.

Manuella Breuls pleeggast (c) Lynn Van Baelen
Getuigenis

Manuella

5 oktober 2020

In oktober zetten we onze pleeggasten in de schijnwerpers! Zij zijn volwassenen met een handicap die terecht kunnen in een pleeggezin. Zo ook Manuella.

Luc pleeggast (c) Lynn Van Baelen
Getuigenis

Luc

5 oktober 2020

In oktober zetten we onze pleeggasten in de schijnwerpers! Dat zijn volwassenen met een handicap die terecht kunnen in een pleeggezin. Zo ook Luc, 57 jaar.

Jozefien pleeggast (c) Lynn Van Baelen
Getuigenis

Jozefien

5 oktober 2020

In oktober zetten we onze pleeggasten in de schijnwerpers! Zo ook Jozefien - ook wel 'Fien' of 'Fientje' genoemd. Ze praat en verstaat alleen het dialect van haar thuisgemeente Maasmechelen, maar gelukkig kan zus Maria vertalen!

George Jorge Plaras pleeggast (c) Lynn Van Baelen
Getuigenis

Jorge

5 oktober 2020

In oktober zetten we onze pleeggasten in de schijnwerpers, want ook volwassenen met een handicap kunnen terecht in een pleeggezin. Zo ook Jorge, 54 jaar.

Edith pleeggast (c) Lynn Van Baelen
Getuigenis

Edith

5 oktober 2020

In oktober zetten we onze pleeggasten in de schijnwerpers, want ook volwassenen met een handicap kunnen terecht in een pleeggezin. Zo ook Edith, 57jaar.

Yannick Van Gennip pleeggast (c) Lynn Van Baelen
Getuigenis

Yannick

5 oktober 2020

In oktober zetten we onze pleeggasten in de schijnwerpers! Zij zijn volwassenen met een handicap die terecht kunnen in een pleeggezin. Zo ook Yannick, 21 jaar.