Ga verder naar de inhoud

June Foster

27 januari 2020

In maart organiseert The Singing Factory in samenwerking met Pleegzorg Vlaanderen Pleegzorgmusical ‘June Foster’.

BELANGRIJK BERICHT: Om de mogelijke verspreiding van het Coronavirus te voorkomen, zullen de voorstellingen van 13 en 14 maart worden uitgesteld.

De musical vertelt het verhaal van June, een zestienjarig meisje dat – samen met haar jongere broers Noah en Alex – terechtkomt bij pleegmama’s Allison en Jess. June moet wennen aan haar nieuwe gezin, de eerste liefdesproblemen van haar (homoseksuele) broer en haar nieuwe vrienden.

Deze zomerse, hartverwarmende popmusical voor het hele gezin werd geschreven en geregisseerd door de 23-jarige Wanne Synnave. De muziek is van de hand van Kristof Aerts en zal gebracht worden door een 7-koppige liveband.

Waar & wanneer?

  • Zaterdag 7 maart 2020 om 20u00
  • Zondag 8 maart 2020 om 15u00
  • Vrijdag 13 maart 2020 om 20u00 - [UITGESTELD]
  • Zaterdag 14 maart 2020 om 15u00 - [UITGESTELD]
  • Zaterdag 14 maart 2020 om 20u00 - [UITGESTELD]

Theaterzaal Theatrium

Onder-Den-Toren 9

2800 Mechelen

Tickets?

Wil jij deze musical live bewonderen? Surf dan snel naar https://www.singingfactory.be en koop je tickets!

Andere interessante artikels

P14 pleegzorgpluim 2
Nieuws

Een pleegzorgpluim voor Rik!

23 februari 2024

Elk kwartaal zetten we bij pleegzorg iemand in de bloemetjes die een pluim verdient voor zijn of haar engagement in pleegzorg. Dat kan gaan over een pleeggezin, ouders, een pleegzorgbegeleider,... Die persoon verrassen we dan met een bezoekje, een award en een artikel in Kleurrijk, ons pleegzorgtijdschrift.

Huisdieren in pleegzorg
Getuigenis

Huisdieren in pleegzorg

9 februari 2024
Of het nu gaat over een hond, een kat, een stel kippen of een konijn … tal van mensen kiezen ervoor om hun thuis te delen met een harige of…
Campagne Meetjesland visual
Nieuws

Zoektocht naar nieuwe pleeggezinnen in Meetjesland

15 januari 2024

Maandag 15 januari starten we vanuit Pleegzorg Oost-Vlaanderen met een campagne om nieuwe pleeggezinnen te vinden in het Meetjesland. De zoektocht concentreert zich in de gemeenten Aalter, Lievegem en Sint-Laureins waar op dit ogenblik een gebrek aan pleeggezinnen is.