Ga verder naar de inhoud

Zomerse infosessie over pleegzorg

23 augustus 2022 20:00 tot 22:00
La Reine Sucrée, Vijfeindestraat 102, 3530 Houthalen-Helchteren (enkel voor Limburg)

Kom jij naar onze infoavond, deze keer exclusief in een zomers concept? Kom genieten van een verfrissend drankje, een lekker hapje, een knisperend kampvuur, gezellige babbels over pleegzorg, ...

IMG 20191123 130751 Bokeh

Goed geïnformeerd starten aan het traject

Op deze infoavond vertellen we je graag wat meer over pleegzorg. Je komt te weten wat pleegzorg precies is, welke vormen er bestaan en hoe je pleegouder kan worden. Een ervaren pleegouder komt ook vanuit persoonlijke ervaringen vertellen en je krijgt de kans om al je vragen te stellen. Na het volgen van deze informatieavond heb je een juist beeld over pleegzorg. Het wordt dan een stuk duidelijker op welke manier dit een plaats zou kunnen krijgen in jouw leven.

Inschrijven voor een infoavond is geheel vrijblijvend. Kandidaat-pleegouders hebben over de hele lijn de vrijheid om hun voorkeuren te uiten en zich op elk moment te bedenken.

Weet je al zeker dat je pleegouder wil worden? Schrijf je ook dan in voor deze infosessie. Dit is immers de eerste belangrijke stap in jouw pleegzorgtraject.

DSC05966

Praktisch

De infoavond gaat door in fietscafé La Reine Sucrée, Vijfeindestraat 102, 3530 Houthalen-Helchteren. De infosessie gaat buiten door, zorg dus bij fris weer voor een extra trui ;-). We zorgen voor een verfrissend drankje en lekker hapje. Bij een gezellig kampvuur kan je in informele setting al je vragen stellen aan onze medewerkers en ervaren pleegouder.

Je bent welkom vanaf 19u30. We starten om 20 uur en het einde is voorzien om 22 uur. Inschrijven is gratis, maar wel verplicht. Dat kan via onderstaande knop!

Andere interessante activiteiten

Foto OG Heldenbende
Ontmoeting

Uitstap ontmoetingsgroep heldenbende

5 juli
Op 5 juli gaat de Heldenbende op uitstap! Meer details krijgen jullie via de ontmoetingsgroep zelf.
Tiener in het gras maakt hart met handen
Ontmoeting

Uitstap ontmoetingsgroep jongeren 12+ en 17+

7 juli
Op 7 juli gaan de ontmoetingsgroepen jongeren 12+ en 17+ in Limburg op uitstap! Meer details volgen later.
Participatie_handen met LEGO
Ontmoeting

Ontmoetingsgroep voor ouders met een kind in pleegzorg

9 augustus - Welzijnscampus 19/1, 3600 Genk
Ben jij een ouder met een kind in pleegzorg in de provincie Limburg? Dan kan je terecht in de ouderpraatgroep. Jouw kind werd in pleegzorg…