Ga verder naar de inhoud

Infosessie over pleegzorg met tentoonstelling

24 oktober 2023 20:00 tot 22:00
ZLDR Luchtfabriek, Marktplein 3, 3550 Heusden-Zolder

Kom jij naar onze infoavond? Deze keer krijg je niet enkel heel wat informatie over pleegzorg... Je krijgt ook de kans om gratis de tentoonstelling '(on)gewoon' te bezoeken over diversiteit in Heusden-Zolder, waarbij pleegzorg uitgebreid aan bod komt.

IMG 20191123 130751 Bokeh

Goed geïnformeerd starten aan het traject

Op deze infoavond vertellen we je graag wat meer over pleegzorg. Je komt te weten wat pleegzorg precies is, welke vormen er bestaan en hoe je pleegouder kan worden. Een ervaren pleegouder komt ook vanuit persoonlijke ervaringen vertellen en je krijgt de kans om al je vragen te stellen. Na het volgen van deze informatieavond heb je een juist beeld over pleegzorg. Het wordt dan een stuk duidelijker op welke manier dit een plaats zou kunnen krijgen in jouw leven.

Inschrijven voor een infoavond is geheel vrijblijvend. Kandidaat-pleegouders hebben over de hele lijn de vrijheid om hun voorkeuren te uiten en zich op elk moment te bedenken.

Weet je al zeker dat je pleegouder wil worden? Schrijf je ook dan in voor deze infosessie. Dit is immers de eerste belangrijke stap in jouw pleegzorgtraject.

Brouwerij

Praktisch

De infoavond gaat door in de compressorenzaal van ZLDR Luchtfabriek, naast CC De Muze. Klik hier om een routeplan met aanduiding van beschikbare parkings te bekijken.

We zorgen voor een lekker drankje. Voor en na de infosessie en tijdens de pauze kan je gratis de tentoonstelling bezoeken. Klik hier voor meer info over de tentoonstelling.

Je bent welkom vanaf 19u30. We starten om 20 uur en het einde is voorzien om 22 uur. Inschrijven is gratis, maar wel verplicht. Dat kan via onderstaande knop!

Andere interessante activiteiten

2
Infosessie

Digitale infosessie over crisispleegzorg #tekenvoorpleegzorg

30 juli - via Bigmarker (enkel voor Limburg)
Tijdens deze infosessie kom je alles te weten over pleegzorg en de verschillende vormen hiervan. We zoomen deze avond speciaal wat dieper…
4
Infosessie

Infosessie over crisispleegzorg #tekenvoorpleegzorg

27 augustus - La Reine Sucrée, Vijfeindestraat 102, 3530 Houthalen-Helchteren (enkel voor Limburg)
Kom jij naar onze infoavond over crisispleegzorg, deze keer exclusief in een zomers concept? Kom genieten van een verfrissend drankje, een…
Papa met 2 kinderen
Infosessie

Digitale infosessie over pleegzorg

16 september - via Bigmarker (enkel voor Limburg)
Overweeg jij om pleeggezin te worden? Kom dan luisteren op deze vrijblijvende infoavond over pleegzorg.