Ga verder naar de inhoud

Werken bij Pleegzorg Limburg vzw

Benieuwd hoe het is om bij Pleegzorg Limburg te werken? En wat we belangrijk vinden als je bij ons wil werken? Je komt het allemaal te weten op deze pagina.

Grafiek update maart 2023

Dit zijn wij

Pleegzorg Limburg, dat zijn meer dan 160 medewerkers die zich dagelijks met passie en gedrevenheid inzetten om pleegkinderen, pleegjongeren, pleeggasten, pleeggezinnen en ouders uit Limburg de ondersteuning te bieden die ze nodig hebben én die ze verdienen.

Onze organisatie bestaat uit heel wat bijzondere talenten: pleegzorgwerkers (regulier, volwassenteam, cultuurteam, team ouderwerking), psychopedagogisch medewerkers, therapeutisch medewerkers, administratief medewerkers en medewerkers op het organisatie-ondersteunend niveau (communicatie, kwaliteit, GDPR...). Losse blaadjes die samen een mooie bloem vormen.

2 Kaart Limburg

Wij bieden jou

"Het is een hele fijne organisatie om voor te werken, met een ziel. Dat voel je bij iedereen. Ik voel mij hier thuis en ben ook echt trots op de organisatie.” - Laura, boekhouder

Pleegzorg Limburg is een warme en ondersteunende organisatie, waarin elke medewerker zijn/haar verantwoordelijkheid opneemt en bijdraagt tot het geheel. Doordat we 1 centrale standplaats hebben, is die warmte en ondersteuning goed voelbaar.

"De focus ligt op het kind, met zorg voor andere betrokkenen zoals de pleegzorgers, ouders en het netwerk, maar ook zorg voor onze medewerkers. We zijn flexibel voor onze medewerkers en proberen hen met de nodige zorg te ondersteunen." - Ilona Zawadka, pedagogisch directeur

Binnen onze organisatie geven we je de kans om je werk en privéleven op elkaar af te stemmen. Zo is er een flexibele arbeidstijdregeling en de mogelijkheid om regelmatig thuis te werken. Je bepaalt dus zelf grotendeels, in functie van je opdracht en je privéleven, waar en wanneer je werkt. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het opnemen van thematische verloven en tijdskrediet.

"Ik heb heel toffe collega’s, maar dat is ook wel nodig. We kunnen altijd terecht bij elkaar om emotioneel zwaardere thema’s te delen.” - Anne, psychopedagogisch medewerker

Onze organisatie is opgedeeld in verschillende teams. Als je bij ons komt werken, zal je terecht komen in een klein team, waar je terecht kan met al je vragen en problemen.

"We kunnen altijd met ons verhaal bij elkaar terecht en leren continu van elkaar." - Hilde, ouderbegeleider

Binnen onze organisatie kan je niet enkel leren van je directe collega's, maar bieden we ook supervisie, opleiding en coaching aan. Zo kan je je op persoonlijk en vakinhoudelijk vlak nog verder ontwikkelen.

Regenboog

Werken bij Pleegzorg Limburg verrijkt je leven

Pleegzorg Limburg is een zorgende en ondersteunende organisatie. Onze ideale werknemer:

  1. zet zich iedere dag met passie en enthousiasme in;
  2. werkt autonoom en neemt zijn/haar verantwoordelijkheid op;
  3. communiceert op een transparante en eerlijke manier;
  4. heeft een hoge emotionele draagkracht;
  5. is een organisatorisch talent;
  6. stelt zich flexibel op wanneer dat nodig is.

Wij creëren een werkomgeving die gericht is op samenhorigheid, ontwikkeling en groei. Een job bij Pleegzorg Limburg is niet alleen een job met een maatschappelijke meerwaarde, maar draagt dus ook bij tot jouw verdere ontwikkeling.

7906

Geef jij onze organisatie mee kleur?

Heb jij zin om onze organisatie mee kleur te geven? Neem een kijkje bij onze openstaande vacatures.

Spontaan solliciteren

Spreekt onze organisatie jou aan, maar is er momenteel geen openstaande vacature die bij jou past? Stel je dan spontaan kandidaat door je cv en motivatiebrief door te sturen naar sollicitaties@pleegzorglimburg.be.

Wij werven aan op basis van competenties en talenten, ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,…