Ga verder naar de inhoud

Ontmoetingsgroep pleegzorgers

De ontmoetingsgroep pleegzorgers richt zich ook voornamelijk op het uitwisselen van ervaringen van actieve pleegzorgers. De groep staat open voor pleegzorgers uit alle verschillende modules.

Als pleegzorger sta je er niet alleen voor. Je kan uiteraard terugvallen op je pleegzorgwerker en je kan voor allerlei praktische, inhoudelijke en administratieve dingen bij ons terecht.
Maar toch is het fijn om ook regelmatig in contact te komen met mensen die op dezelfde manier als jij met pleegzorg te maken krijgen.

Onze ontmoetingsgroep voor pleegzorgers is volledig gericht op het uitwisselen van ervaringen van actieve pleegzorgers. Sommige pleegzorgers hebben al jaren een pleegkind in huis, anderen zijn net gestart. Een uitgelezen kans dus om met andere pleeggezinnen te praten over allerlei thema’s waar je als pleegzorger mee te maken krijgt. En daar kracht uit te putten, je hart te luchten, energie op te doen en nieuwe vriendschappen te zien ontstaan.

Deze groep staat open voor pleegzorgers uit alle verschillende modules.

Wil jij erbij zijn tijdens de volgende ontmoetingsgroep(en)? Schrijf je dan even in, dan reserveren wij alvast een plekje voor jou.

Je vindt de data waarop we samenkomen onder activiteiten. (Duidt bij activiteiten filteren ontmoeting, Limburg en pleegzorger aan voor een handig overzicht)