Ga verder naar de inhoud

Ontmoetingsgroep ouders

De ontmoetingsgroep voor ouders helpt ouders omgaan met de situatie waarbij hun kind in pleegzorg werd geplaatst. Het is een veilige plek om een persoonlijk verhaal te kunnen delen en steun te vinden bij andere ouders die de situatie en/of daarmee gepaard gaande gevoelens herkennen.

Jouw kind werd in pleegzorg geplaatst, terwijl je eigenlijk het liefst van alles gewoon zelf voor je kind zou willen zorgen. En nu moet je je weg vinden in deze nieuwe situatie waarin pleegzorg een belangrijke plaats heeft gekregen. Hoe ga je nu verder?

De ontmoetingsgroep voor ouders helpt ouders omgaan met de pleegzorgsituatie waarin hun eigen kind geplaatst werd. Je vindt er steun bij elkaar door het delen van je verhaal. Je kan rekenen op een luisterend oor en weet dat je er niet alleen voor staat. Alles wat binnen de groep wordt verteld, is vertrouwelijk.

Wil jij erbij zijn tijdens de volgende ontmoetingsgroep(en)? Schrijf je dan even in, dan reserveren wij alvast een plekje voor jou.

Je vindt de data waarop we samenkomen onder activiteiten. (Duidt bij activiteiten filteren ontmoeting, Limburg en ouder aan voor een handig overzicht)