Ga verder naar de inhoud

Infosessie over pleegzorg

14 november 2023 20:00 tot 22:00
Todi, be-MINE 1, Beringen

Tijdens de Week van de Pleegzorg organiseren we tal van infosessies op unieke locaties. Want allemaal verschillende kinderen zoeken allemaal verschillende pleegouders. Kom jij luisteren op deze infosessie tussen de vissen, in de duikerstoren te Beringen?

IMG 20191123 130751 Bokeh

Goed geïnformeerd starten aan het traject

Op deze infoavond vertellen we je graag wat meer over pleegzorg. Je komt te weten wat pleegzorg precies is, welke vormen er bestaan en hoe je pleegouder kan worden. Een ervaren pleegouder komt ook vanuit persoonlijke ervaringen vertellen en je krijgt de kans om al je vragen te stellen. Na het volgen van deze informatieavond heb je een juist beeld over pleegzorg. Het wordt dan een stuk duidelijker op welke manier dit een plaats zou kunnen krijgen in jouw leven.

Inschrijven voor een infoavond is geheel vrijblijvend. Kandidaat-pleegouders hebben over de hele lijn de vrijheid om hun voorkeuren te uiten en zich op elk moment te bedenken.

Weet je al zeker dat je pleegouder wil worden? Schrijf je ook dan in voor deze infosessie. Dit is immers de eerste belangrijke stap in jouw pleegzorgtraject.

Todi

Praktisch

Deze infosessie zal doorgaan in de zaal van Todi, be-MINE 1, 3582, Beringen. Voor een routeplan, klik hier. Parkeren kan vlak naast de duikerstoren.

We zorgen voor een drankje en lekker hapje. In informele setting met zicht op de terril kan je al je vragen stellen aan onze medewerkers en ervaren pleegouder. Tijdens de pauze is er de mogelijkheid om een kijkje te nemen bij het aquarium!

Je bent welkom vanaf 19u30. We starten om 20 uur en het einde is voorzien om 22 uur. Inschrijven is gratis, maar wel verplicht. Dat kan via onderstaande knop!

Andere interessante activiteiten

Cute little boy eating croissant park
Infosessie

Digitale infosessie over pleegzorg

10 oktober - via Bigmarker (enkel voor Limburg)
Overweeg jij om pleeggezin te worden? Kom dan luisteren op deze vrijblijvende infoavond over pleegzorg.
Happy child orange sweater plays with feather floor
Infosessie

Infosessie over pleegzorg + tentoonstelling

24 oktober - ZLDR Luchtfabriek, Marktplein 3, 3550 Heusden-Zolder
Kom jij naar onze infoavond? Deze keer krijg je niet enkel heel wat informatie over pleegzorg... Je krijgt ook de kans om gratis de…
Ontmoeting - Volwassenen lachen in openlucht
Ontmoeting

Ontmoetingsgroep voor pleegzorgers

15 november - Welzijnscampus 19/1, 3600 Genk
Ben je een pleegzorger in de provincie Limburg? Weet dat je er niet alleen voorstaat. Je kan uiteraard terugvallen op je…