Ga verder naar de inhoud

Deel je reclameruimte

Pleegzorg Vlaanderen zoekt mediahuizen, bedrijven en organisaties met een groot hart die willen helpen zoeken naar nieuwe crisispleeggezinnen. Het concept is supersimpel: wij zorgen voor een advertentie, jij deelt (een stukje van) jouw reclameruimte met ons. Op sociale media of in de krant: eeuwige dankbaarheid verzekerd!

Waarom?

In 2023 moesten 82 baby's wachten op een pleeggezin in een ziekenhuis, soms wekenlang. Het agentschap Opgroeien en Pleegzorg Vlaanderen lanceren daarom nu samen een campagne om nieuwe pleeggezinnen te werven die de zorg voor een baby willen opnemen: in crisissituaties, maar ook voor langere tijd. Pleeggezinnen betekenen een wereld van verschil voor deze ontzettend kwetsbare doelgroep. Die eerste 1.000 dagen zijn zo cruciaal in het leven van een kind. Daarom vragen we iedereen in Vlaanderen om na te denken over een engagement als pleeggezin.

Deze boodschap sturen we de wijde wereld in, aan de hand van advertenties in kranten en op sociale media. Maar we bereiken natuurlijk niet iedereen. En onze budgetten zijn beperkt. Daarom roepen we jouw hulp in. Heeft jouw bedrijf sterke socials of koopt het regelmatig zelf mediaruimte aan? Misschien wil het dan wel een stukje doneren aan pleegzorg. Aan al die kinderen die momenteel nog wachten op een warme en veilige plek.

Deel je reclameruimte QR

Hoe helpen?

Hieronder kan je onze advertentie of video zelf downloaden. Help 'm verspreiden, via jouw eigen sociale media of via aangekochte mediaruimte, online of op papier. Laat je ook even jouw gegevens achter? Zo kunnen we je naderhand bedanken op onze sociale media.

Advertentie

Spot - 9:16

Spot - horizontaal