Ga verder naar de inhoud

Themacafé juridische vragen

24 november 2022 19:30 tot 22:30
Welzijnscampus 19/1, 3600 Genk

Ben jij pleegzorger in Limburg? Heb jij juridische vragen over je pleegzorgsituatie? Wil je weten wat er juridisch mogelijk is op vlak van erf- en familierecht? Kom dan naar ons themacafé over juridische vragen. Tijdens de avond zal een expert in erf- en familierecht een antwoord proberen geven op al jullie vragen. Het themacafé gaat door op donderdag 24 november. Jullie zijn welkom vanaf 19u30, de lezing start om 20u stipt. Het einde is voorzien om 22u30.

Heb jij al vragen? Geef ze dan zeker door bij je inschrijving, dan kan de expert die op voorhand bekijken en komt je vraag zeker aan bod tijdens de avond. Inschrijven kan tot en met zondag 30 oktober via de inschrijfknop hierboven. Deelname aan het themacafé is gratis.

Andere interessante activiteiten

Jongen met buitenlandse roots
Infosessie

Digitale infosessie jonge vluchtelingen

26 september - Online

Op deze infoavond krijg je uitgebreid en vrijblijvend info over alles wat bij de opvang van niet-begeleide minderjarige vluchtelingen via pleegzorg komt kijken.

Cute little boy eating croissant park
Infosessie

Digitale infosessie over pleegzorg

10 oktober - via Bigmarker (enkel voor Limburg)
Overweeg jij om pleeggezin te worden? Kom dan luisteren op deze vrijblijvende infoavond over pleegzorg.
Happy child orange sweater plays with feather floor
Infosessie

Infosessie over pleegzorg + tentoonstelling

24 oktober - ZLDR Luchtfabriek, Marktplein 3, 3550 Heusden-Zolder
Kom jij naar onze infoavond? Deze keer krijg je niet enkel heel wat informatie over pleegzorg... Je krijgt ook de kans om gratis de…