Ga verder naar de inhoud

Dag van de Zorg: opendeurdag

15 mei 2022 10:00 tot 17:00
Pleegzorg Limburg, Welzijnscampus 19/1, 3600 Genk

Op zondag 15 mei 2022 is het Dag van de Zorg! Op die dag zetten een heleboel zorg- en welzijnsorganisaties hun deuren open voor het grote publiek. Ook bij Pleegzorg Limburg kan je een kijkje komen nemen! Samen met de andere organisaties die gelegen zijn op de site Portavida, doen wij immers graag mee met deze grote opendeurdag.

CAW genk 01 1

Maak kennis met ons gloednieuw gebouw

Kom jij kennismaken met ons gloednieuwe gebouw? Je komt meer te weten over onze werking achter de schermen, alsook de werking van het CAW en het Vertrouwenscentrum Kindermishandeling. Ook aan de kindjes werd gedacht, met ballonnen en een heuse plaktattoo-stand! In Grand Kaffee Portavida kan je dan weer rustig genieten van een hapje en een drankje.

IMG 20191123 130751 Bokeh

Woon een infosessie bij

We organiseren deze dag ook een vrijblijvende infosessie voor mensen die overwegen om pleeggezin te worden. We vertellen je wat pleegzorg precies is en je kan al je vragen stellen aan een panel van ervaren pleegouders.

De infosessie start om 14 uur en gaat door op de vierde verdieping. Het einde is voorzien om 16 uur. Gratis kinderanimatie is voorzien (enkel voor deelnemers van de infosessie).

Inschrijven is wel verplicht. Dat kan via deze link!

Andere interessante activiteiten

Participatie_handen met LEGO
Ontmoeting

Ontmoetingsgroep voor ouders met een kind in pleegzorg

17 mei - Welzijnscampus 19/1, 3600 Genk
Ben jij een ouder met een kind in pleegzorg in de provincie Limburg? Dan kan je terecht in de ouderpraatgroep. Jouw kind werd in pleegzorg…
Kind nmbv
Infosessie

Digitale infosessie jonge vluchtelingen

24 mei - Online

Op deze infoavond krijg je uitgebreid en vrijblijvend info over alles wat bij de opvang van niet-begeleide minderjarige vluchtelingen via pleegzorg komt kijken.

Foto OG Heldenbende
Ontmoeting

Ontmoetingsgroep Heldenbende

25 mei - Welzijnscampus 19/1, 3600 Genk
Deze ontmoetingsgroep, de 'Heldenbende', is bedoeld voor pleegkinderen tussen 8 en 12 jaar die wonen in de provincie Limburg en graag…