Ga verder naar de inhoud

Dag van de Zorg: opendeurdag

15 mei 2022 10:00 tot 17:00
Pleegzorg Limburg, Welzijnscampus 19/1, 3600 Genk

Op zondag 15 mei 2022 is het Dag van de Zorg! Op die dag zetten een heleboel zorg- en welzijnsorganisaties hun deuren open voor het grote publiek. Ook bij Pleegzorg Limburg kan je een kijkje komen nemen! Samen met de andere organisaties die gelegen zijn op de site Portavida, doen wij immers graag mee met deze grote opendeurdag.

CAW genk 01 1

Maak kennis met ons gloednieuw gebouw

Kom jij kennismaken met ons gloednieuwe gebouw? Je komt meer te weten over onze werking achter de schermen, alsook de werking van het CAW en het Vertrouwenscentrum Kindermishandeling. Ook aan de kindjes werd gedacht, met ballonnen en een heuse plaktattoo-stand! In Grand Kaffee Portavida kan je dan weer rustig genieten van een hapje en een drankje.

IMG 20191123 130751 Bokeh

Woon een infosessie bij

We organiseren deze dag ook een vrijblijvende infosessie voor mensen die overwegen om pleeggezin te worden. We vertellen je wat pleegzorg precies is en je kan al je vragen stellen aan een panel van ervaren pleegouders.

De infosessie start om 14 uur en gaat door op de vierde verdieping. Het einde is voorzien om 16 uur. Gratis kinderanimatie is voorzien (enkel voor deelnemers van de infosessie).

Inschrijven is wel verplicht. Dat kan via deze link!

Andere interessante activiteiten

Grootouder kijkt met kind uit het raam
Ontmoeting

Ontmoetingsgroep voor pleeggrootouders

30 mei - Welzijnscampus 19/1, 3600 Genk
Eerst was je gewoon grootouder van je kleinkind in de provincie Limburg. Maar opeens ben je ook pleegzorger. Dat is op zijn zachtst gezegd…
Jongen met buitenlandse roots
Infosessie

Digitale infosessie jonge vluchtelingen

30 mei - Online

Op deze infoavond krijg je uitgebreid en vrijblijvend info over alles wat bij de opvang van niet-begeleide minderjarige vluchtelingen via pleegzorg komt kijken.

Tiener in het gras maakt hart met handen
Ontmoeting

Ontmoetingsgroep jongeren 12+

31 mei - Welzijnscampus 19/1, 3600 Genk
In de jongerengroep krijgen pleegjongeren vanaf 12 jaar die wonen in de provincie Limburg de kans om hun eigen ervaringen rond pleegzorg te…