Ga verder naar de inhoud

Nieuws

Ben je op zoek naar de laatste nieuwtjes over pleegzorg? Of wil je getuigenissen lezen? Je vindt het gemakkelijk via de filters hieronder.

Artikels filteren

Soort nieuws

Provincies

A total of 124 items found. Showing 124 items on page 4 of 11.
124 resultaten:
Jongen met buitenlandse roots
Nieuws

U-CARE: pleegzorg voor niet-begeleide minderjarigen op de vlucht

28 oktober 2021

Noodgedwongen alles achterlaten door oorlog, geweld of hongersnood. Dat is de realiteit van duizenden niet-begeleide jongeren. Ze hebben iemand nodig die hen in een veilige omgeving kan opvangen.

Ouders met twee kinderen
Getuigenis

Samen groeien naar een toekomst

21 oktober 2021

Ieder gezin is uniek. Zo ook dit gezin dat hart en huis heeft opengesteld voor pleegkinderen. Ze vertellen hun verhaal in een filmpje.

Katleen
Getuigenis

#wieispleegzorg: Katleen

13 oktober 2021

In de rubriek #wieispleegzorg laten we je de gezichten van onze organisatie zien. Hier lees je het verhaal van Katleen, teamverantwoordelijke.

Ouderteam
Getuigenis

#wieispleegzorg

13 oktober 2021

In de rubriek #wieispleegzorg laten we je de gezichten van onze organisatie zien. Wie werkt er bij Pleegzorg Limburg? Welke inhoudelijke en administratieve medewerkers staan elke dag klaar voor onze pleegkinderen, pleegjongeren, pleeggasten, pleegouders, ouders, kandidaat-pleegouders en iedereen met een vraag? Wat is hun job? Wat vinden ze leuk en wat niet? Dat ontdek je hier. Klik op de foto van de medewerker om zijn of haar verhaal te lezen.

Sara V.
Getuigenis

#wieispleegzorg: Sara

13 oktober 2021

Sara is één van de 150 medewerkers die Pleegzorg Limburg vandaag telt. Voor onze #wieispleegzorg rubriek haalden we haar voor onze lens en lieten haar vertellen over haar job. Lees zeker verder om te ontdekken wat ze precies doet!

Tiny
Getuigenis

#wieispleegzorg: Tiny

13 oktober 2021

Vandaag aan de beurt in #wieispleegzorg: Tiny, pleegzorgwerker. In deze rubriek stellen we onze medewerkers aan jullie voor. Zo maken jullie kennis met de verscheidenheid, de warmte en het engagement dat onze organisatie kenmerkt. Want samen zijn wij pleegzorg. Lees zeker verder als je wil weten wat Tiny zoal doet!

Lien
Getuigenis

#wieispleegzorg: Lien

13 oktober 2021

In de reeks #wieispleegzorg stellen we je voor aan de medewerkers van Pleegzorg Limburg. Vandaag is Lien aan de beurt. Zij werkt sinds enkele maanden als pleegzorgwerker en vertelt ronduit over haar job.

Tim
Getuigenis

#wieispleegzorg: Tim

13 oktober 2021

Pleegzorg Limburg is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Ondertussen telt onze organisatie al 150 koppen. Maar wie zijn die mensen? Waarom werken ze voor pleegzorg? Wat vinden ze leuk aan hun job en wat niet? Dat ontdekken we in deze rubriek. Vandaag aan de beurt: Tim, pleegzorgwerker.

Stephanie
Getuigenis

#wieispleegzorg: Stephanie

13 oktober 2021

In februari en maart kunnen jullie kennis maken met de gezichten van pleegzorg. We stellen enkele inhoudelijke en administratieve medewerkers aan jullie voor. Vandaag is het de beurt aan Stephanie, pleegzorgwerker. Benieuwd naar wat zij leuk en minder leuk vindt aan haar job? Lees dan zeker verder!

Nele
Getuigenis

#wieispleegzorg: Nele

13 oktober 2021

In de reeks #wieispleegzorg stellen we verschillende pleegzorgmedewerkers aan jullie voor. Vandaag zoomen we dieper in op het verhaal van Nele, selectiemedewerker.

Kris
Getuigenis

#wieispleegzorg: Kris

13 oktober 2021

Maar liefst 150 pleegzorgmedewerkers telt onze organisatie inmiddels. Eén van hen is Kris, participatiemedewerker. Vandaag zetten we haar in de spotlights.

Nina P
Getuigenis

#wieispleegzorg: Nina

13 oktober 2021

In de reeks #wieispleegzorg stellen we onze medewerkers voor. Eén van de ondertussen al 150 medewerkers is Nina. Zij werkt nog maar kort binnen de organisatie. Wie is ze? En waarom wilde ze graag bij Pleegzorg Limburg werken? Dat ontdek je in dit interview.