Ga verder naar de inhoud

Pleegzorgcafé Kortrijk

14 februari 2023 20:00 tot 22:30
De warande, Ringlaan 30a 8501 Heule

In het pleegzorgcafé is elke pleegouder welkom die met andere pleegouders zijn mening, zorgen en vragen omtrent pleegzorg wil delen. Het uitwisselen van ervaringen, het informeren en ondersteunen van elkaar in een ontspannen sfeer bij een hapje en een drankje is het opzet van het pleegzorgcafé. Een pleeggezin met ruime ervaring in het omgaan met pleegkinderen en pleeggasten is gastgezin. Tips en Tricks en pleegzorgweetjes staan deze keer centraal.

Andere interessante activiteiten

Jongen met buitenlandse roots
Infosessie

Digitale infosessie jonge vluchtelingen

20 februari - Online

Op deze infoavond krijg je uitgebreid en vrijblijvend info over alles wat bij de opvang van niet-begeleide minderjarige vluchtelingen via pleegzorg komt kijken.

Dialoogdagen
Ontmoeting

Dialoogdag | West-Vlaanderen

18 maart - Pleegzorg West-Vlaanderen, Diksmuidse Heerweg 47, 8200 Brugge

Kom je mee op voor de belangen van iedereen binnen pleegzorg? Dan gaan we graag samen met jou aan de slag op onze dialoogdag.

Ontmoetingsgroep pleegzorgers ovl
Ontmoeting

Participatie-groep voor West-Vlaamse pleegzorgers

23 maart - Moorseelsesteenweg 133 8800 Roeselare

Deze groep komt een zestal keer per jaar samen … om elkaar te ontmoeten én om te participeren. Participatie is nl. een belangrijke doelstelling in jeugdhulp. Wij zien participatie als medezeggenschap. In de participatiegroep komen we samen om onze organisatie te verbeteren.