Ga verder naar de inhoud

Oudergroep

24 januari 2022 18:30 tot 21:00
De Nieuwe Vrede, Vredestraat 16-22, Berchem

Wij zijn allemaal ouders uit de provincie Antwerpen van kinderen die in een pleeggezin wonen of woonden. We komen geregeld samen om elkaar te vertellen wat we meemaken in pleegzorg. We denken er ook na over wat er anders kan in pleegzorg. Omdat we het belangrijk vinden dat ouders een stem hebben. Kom jij ook langs?

Heel graag willen we ook jou uitnodigen voor onze volgende oudergroep. Om jouw ervaringen te delen of gewoon te komen luisteren naar de verhalen van andere ouders. Wil je er graag bij zijn? Neem dan contact op met Anja Janssens. Je kan haar bellen of sms’en op het nummer 0491/15.26.83 of mailen naar anja.janssens@pleegzorgprovincieantwerpen.be! Een hapje en een drankje staan op je te wachten. Ook je vervoerskosten worden terugbetaald.

Andere interessante activiteiten

Ontmoeting_gesprekken tussen mensen
Ontmoeting

Pleegouderraad

27 januari - Paardenmarkt 85, 2000 Antwerpen
We zijn allemaal pleegouders uit de provincie Antwerpen. Vier keer per jaar komen we samen om elkaar te vertellen wat we meemaken in…
Nieuwjaar flikkerstokjes vuurwerk
Ontmoeting

Dialoogdag pleeggasten

29 januari

Op zaterdag 29 januari 2022 organiseren we een dialoogdag voor pleeggasten.

Jongen met buitenlandse roots
Infosessie

Digitale infosessie jonge vluchtelingen

10 februari - Online

Op deze infoavond krijg je uitgebreid en vrijblijvend info over alles wat bij de opvang van niet-begeleide minderjarige vluchtelingen via pleegzorg komt kijken.