Ga verder naar de inhoud

Jongerendag (EN NU?!)

11 maart 2023 10:00 tot 16:00
Jozef Pierrestraat 56, 3000 Leuven

De Jongerengroep PVBB nodigt uit: alle jongeren en jongvolwassenen die met hun toekomst bezig zijnIn samenwerking met JAC, Boest, Aan boord en Weerbaar.be vullen we een dag met allerlei activiteiten rond het thema opgroeien naar een leven na pleegzorg.

Jongeren zelf kozen thema’s rond wonen, opleiding en werken, budgetvriendelijk koken, weerbaar het volwassen leven instappen.

De dag is gevuld met informatie, doe-dingen en creatief aan de slag gaan, lekker eten, andere jongeren ontmoeten… Het programma ziet er leuk uit!

Wil jij ook graag komen? Schrijf je dan in voor 3 maart.

De locatie ligt vlakbij het station van Leuven en is dus makkelijk te bereiken. Weet je toch nog niet helemaal hoe je er kan geraken en wil je er wel graag bij zijn? Stuur dan een mailtje naar hermine.marchand@pleegzorgvbb.be.


Andere interessante activiteiten

Jongen met buitenlandse roots
Infosessie

Digitale infosessie jonge vluchtelingen

18 april - Online

Op deze infoavond krijg je uitgebreid en vrijblijvend info over alles wat bij de opvang van niet-begeleide minderjarige vluchtelingen via pleegzorg komt kijken.

Café
Ontmoeting

Pleegzorgcafé

21 april - vzw ’t Smiske, Gemeenteplein 7, 1730 Asse (rechtover het gemeentehuis van Samson & Gert, door een groene poort) (enkel voor Vlaams-Brabant en Brussel)

Met dit Pleegzorgcafé willen we pleegouders vooral de kans geven om met lotgenoten nader kennis te maken en van gedachten te wisselen.

230426 Leuven
Infosessie

Infosessie over pleegzorg

26 april - Pleegzorg Vlaams-Brabant en Brussel - De Vunt 9 3220 Holsbeek (enkel voor Vlaams-Brabant en Brussel)

Wat is pleegzorg? Welke vormen van pleegzorg zijn er? Mag ik als alleenstaande aan pleegzorg doen? Wat zijn de gevolgen voor mij en voor mijn gezin?...