Ga verder naar de inhoud

Dag van de pleegzorg

20 november 2021 14:00 tot 17:00
Kasteel van Herkenrode, Herkenrodeabdij 4, 3511 Hasselt

-- LET OP! Enkel voor inwoners van de provincie Limburg. --

De Dag van de Pleegzorg zal doorgaan aan het einde van de Week van de Pleegzorg, die start op 12 november. De Dag van de Pleegzorg gaat door in het Poortgebouw in Herkenrode. Je kan er deelnemen aan een infosessie over pleegzorg. De infosessie start om 14:00, ontvangst is vanaf 13:30. Komen je kinderen mee? Geen probleem, ze kunnen de hele namiddag deelnemen aan de kinderanimatie. Daarnaast is er een hapje en een drankje voorzien voor iedereen. Kom je met de auto? Er is voldoende parking voorzien op de locatie zelf.

Tijdens de infosessie vertelt een pleegzorgwerker wat pleegzorg precies inhoudt. Daarna kan je al je vragen stellen aan ervaren pleeggezinnen tijdens het vragenvuur. Als je buitenstapt na deze infosessie heb je een juist beeld over pleegzorg. Het wordt dan een stuk duidelijker op welke manier dit een plaats zou kunnen krijgen in jouw leven.

Inschrijven voor een infosessie is geheel vrijblijvend. Kandidaat-pleegouders hebben over de hele lijn de vrijheid om hun voorkeuren te uiten en zich op elk moment te bedenken.

Weet je al zeker dat je pleegouder wil worden? Schrijf je ook dan in voor deze infosessie. Dit is immers de eerste belangrijke stap in jouw pleegzorgtraject.

Andere interessante activiteiten

Algemene foto
Infosessie

Infosessie: van leefgroep naar gezin (pleegzorg i.s.m. Bethanië)

21 januari - Brugbemdenstraat 1 - 3500 Hasselt
// UPDATE // DEZE SESSIE ZAL DIGITAAL PLAATSVINDEN. Nadat je bent ingeschreven, ontvang je een link via mail. -- LET OP! Enkel voor…
Algemene foto
Infosessie

Infosessie: van leefgroep naar gezin (pleegzorg i.s.m. De Wiekslag)

24 januari - De Wiekslag
// UPDATE // DEZE SESSIE ZAL DIGITAAL PLAATSVINDEN.Nadat je bent ingeschreven, ontvang je een link via mail. -- LET OP! Enkel voor…
Nieuwjaar flikkerstokjes vuurwerk
Ontmoeting

Dialoogdag pleeggasten

29 januari

Op zaterdag 29 januari 2022 organiseren we een dialoogdag voor pleeggasten.